URADITE TETOVAŽU I POMOZITE ANĐELIJI (8): Lečenju bolesne Beograđanke pomažu i Novosađani

Lj.P.

31. 10. 2023. u 20:01

OSMOGODIŠNjOJ Beograđanki Anđeli Jaranović, oboleloj od cerebralne paralize, potreban je novac za lečenje.

УРАДИТЕ ТЕТОВАЖУ И ПОМОЗИТЕ АНЂЕЛИЈИ (8): Лечењу болесне Београђанке помажу и Новосађани

FOTO: Plakat

U tome će joj pomoći Novosađani okupljeni u grupi Za lepšu i bolju Detelinaru.  Oni organizuju humanitarno tetoviranje 3. i 4. novembra u tatu studiju Brkovi na Detelniri u Ulici Dr Svetislava Kasapinovića broj 20

Svi koji žele da ukrase telo simbolima deteline, srca, anđeoskih krila i novi znak infiniti, odnosno beskonačno, veličine do pet sa pet centimetara, tetoviranje mogu zakazati na broj telefona 060/140-26-28, po ceni od 1.500 dinara. Od toga 1.000 dinara ide u humanitarne svrhe za malu Anđeliju. Oni koji ne žele tetovažu, svoju donaciju moći će da ubace u, za to postavljenu kutiju.

Foto: Budi Human

Anđelija je pošla u školu, terapije daju rezultate, i da bi nastavila sa tretmanima i lečenjem neophodan joj je novac. Za malu Anđeliju se skuplja novac i preko fondacije „Budi human“ slanjem SMS poruke 1142 na 3030.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!