NIČE NOV STADION: Inicijativa žitelja Tršića - meštani kupili parcelu, Loznica plaća radove

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

04. 11. 2023. u 07:39

Meštani Vukovog Tršića grade stadion.

НИЧЕ НОВ СТАДИОН: Иницијатива житеља Тршића - мештани купили парцелу, Лозница плаћа радове

foto v mitrić

Zoran Marjanović, potpredsednik  FK "Vuk" kaže da su se sa gradonačelnikom Vidojem Petrovićem dogovorili da meštani kupe odgovarajuću parcelu, a grad da plati radove.

- Završena je prva faza radova, a u punom zamahu su oni koji se odnose na izgradnju potpornih zidova i tribina, posle čega sledi ozelenjavanje. Biće ovo lepotan sela, ali i čitavog našeg Jadra - kaže Marjanović, koji je sa grupom meštana kupio parcelu na jednoj od najlepših lokacija u Vukovom rodnom selu.

Na stadionu će igrati miljenik sela FK "Vuk", ali će  biti korišćen i za  sve goste Vukovog sela, koje ima sve kapacitete za turizam, uz Vukovu spomen kuću, mnoštvo muzeja, vodenica, velelepni Naučno obrazovno kulturni centar "Vuk Karadžić", u neposrednoj blizini, Vukovu spomen školu, divne terene za male sportove, lepe poljane, letnju pozornicu, sve između rečice Žeravije i tršćanskih brda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)