NA LOKALNIM IZBORIMA U SMEDEREVU DEVET IZBORNIH LISTA: Za odbornička mesta nadmeće se pet stranačkih i četiri građanske liste

Јелена Илић
Jelena Ilić

27. 11. 2023. u 11:28

Gradska izborna komisija u Smederevu proglasila je devet izborni lista za lokalne izbore 17. decembra 2023.

НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА У СМЕДЕРЕВУ ДЕВЕТ ИЗБОРНИХ ЛИСТА: За одборничка места надмеће се пет страначких и четири грађанске листе

Ilustracija/Foto: Nenad Zivanovic

Po redosledu predaja lista, na prvom mestu na glasačkom listiću biće lista „ Aleksandar Vučić- Smederevo ne sme da stane“, na drugom mestu „Ivica Dačić -premijer Srbije, na trećem mestu je lista GG “ Dr Ivan Stevanović- Za naše Smederevo“, na četvrtom „ Srspki pokret Dveri-Boško Obradović“.

Na petom mestu nalazi se lista „ Dr Miloš Jovanović- Nada za Smederevo- Srpaska koalicija nada-Nacionalno demokratska alternativa-Nova DSS-POKS-Vonislav Mihailović “. Šesta je lista GG „Bog, porodica, dr Kuljanin“, na sedmom mestu je izborna lista „Smederevo protiv nasilja-Nikola Beronja“, osma je lista „ Budimo Smederevo kojem se nadamo - Profesor Neboša Jovanović Neba i Dejan Pirić.

Na poslednjem, devetom mestu na glasačkom listiću za lokalne izbore biće izborna lista GG „ Andreja Pavlović Profa- Misli drugačije“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!