PONOVO NA ČELU SKGO: Leskovac reizabran za predsednika srpske asocijacije gradova i opština

I. M.

30. 11. 2023. u 13:03

Na godišnjem zasedanju skupštine Stalne konferencije gradova i opštine Srbije(SKGO) Leskovac odnosno predsednik njegovog Privremenog organa Goran Cvetanović ponovo je izabran za predsednika ove asocijacije.

ПОНОВО НА ЧЕЛУ СКГО: Лесковац реизабран за председника српске асоцијације градова и општина

foto: GU Leskovac

Cvetanović se zahvalio kolegama iz cele Srbije što su ga ponovo izabrali da obavlja ovu dužnost.

- Ukazali ste mi veliku čast. Hvala vam na podršci. Nastavićemo da dosledno sprovodimo našu zajedničku misiju – razvoj i efikasno funkcionisanje svih lokalnih samouprava, a sa ciljem kvalitetnijeg i boljeg života naših građana i funkcionisanja naše privrede – poručio je Cvetanović.

Skupština SKGO je izabrala i druge svoje organe. Održana je u godini jubileja, kada se navršava sedam decenija od osnivanja organizacije, a osim čelnika lokalnih samouprava iz Srbije sednici su prisustvovali i predstavnici sličnih saveza iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.

Među brojnim aktivnostima SKGO, planiranih za narednu godinu, istaknuta je činjenica da će ova asocijacija u junu biti domaćin sastanka Političkog komiteta Saveta evropskih opština i regiona. U Srbiji će se tada okupiti više od 150 predstavnika lokalnih vlasti iz više desetina evropskih zemalja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)