RASTE BROJ DAVALACA KRVI U PARAĆINU: I danas odziv iznad prosečnog (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

25. 01. 2024. u 14:31

LEPA vest sa današnje akcije prikupljanja krvi u Paraćinu jeste da su sakupljene 34 jedinice, što je iznad proseka u ovom gradu, gde se prikupi u akciji do tridesetak jedinica.

РАСТЕ БРОЈ ДАВАЛАЦА КРВИ У ПАРАЋИНУ:  И данас одзив изнад просечног (FOTO)

Foto: Z. Rašić

Ova godina odlično je počela što se broja davalaca tiče, jer je u prvoj januarskoj akciji krv doniralo 38 sugrađana.

Kako saznajemo u Crvenom krstu od Miroslava Mitrovića, veće interesovanje humanista primećeno je još u prošloj godini, kada je prikupljeno za oko sto jedinica životne tečnosti više nego godinu pre toga, što je ohrabrujući podatak.

A ako se januarski trend nastavi, jedinica krvi biće još više. Prvu narednu priliku da ispolje humanost Paraćinci će imati 8. februra.

Foto: CK Paraćin

ZLATKOJOVANOVIĆ: dao krv 40. put

Sve akcije prikupljanja krvi u Paraćinu organizuje tamošnji Crveni krst u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo