PROSTOR ZA BUDUĆE TALENTE: U Jaši Tomić počela da radi škola rukometa (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

02. 02. 2024. u 15:09

Džentlmenskim dogovorom o partnerstvu dva rukometna kluba na teritoriji Srednjobanatske opštine Sečanj, Hercegovine i Radničkog iz mesta Jaša Tomić, u dvorani u ovom pograničnom mestu sa susednom Rumunijom, započela je sa radom škola za najmlađe rukometaše.

ПРОСТОР ЗА БУДУЋЕ ТАЛЕНТЕ: У Јаши Томић почела да ради школа рукомета (ФОТО)

Foto: S. Mladenovski

- Četrdesetak devojčica i dečaka uzrasta od četvrtog do osmog razreda iz Sečnja i Jaše Tomić, ali i ostalih mesta u okolini, redovno treniraju u dvorani u Jaši i stiči osnovna znanja iz početnih elemanata rukometa - kaže Darko Ivković, organizator školice i jedan od trenera, uz kolegu Dejana Molnara.

Kako kaže, uporedo sa početkom rada škole rukometa, dogovorena je saradnja sa Rukometnim klubom "Dinamo" iz Pančeva.

- Obzirom na energiju i intenzitet rada, sigurno će školica rukometa u Jaši Tomić u budućnosti iznedriti neko novo ime i buduću rukometnu zvezdu - kaže Ivković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)