SUTRA ZATVARANJE MOSTA U PARAĆINU: Za saobraćaj ostaju obilazne ulice

Z. R.

25. 02. 2024. u 14:38

ZBOG nastavka radova na rekonstrukciji glavnog drumskog mosta u Paraćinu u Ulici kralja Petra Prvog, od ponedeljka će taj most biti zatvoren za saobraćaj, najavili su iz Uprave za investicije te opštine i JKP „Crnica“ Paraćin.

СУТРА ЗАТВАРАЊЕ МОСТА У ПАРАЋИНУ: За саобраћај остају обилазне улице

Foto: Z. Rašić

U pitanju je ćuprija koja se nalazi na regionalnoj saobraćajnici Jagodina – Paraćin i koja je deo glavne ulice u tom gradu.

Saobraćaj će se usmeriti na alternativne putne pravce i to na ulice Branka Krsmanovića, dr Dragoljuba Jovanovića, Svetog Save, Save Kovačevića i Bore Petrovića.

- U Ulici Bore Petrovića ostaje na snazi dvosmerno odvijanje saobraćaja, a tu će i dalje biti stajališta javnog prevoza putnika. Obavezuju se vozači da poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju, naročito da se ne zaustavljaju i i da ne parkiraju vozila u delu Ulice Bore Petrovića gde je to znakom zabranjeno – podsećaju iz JKP „Crnica“.

 Radovi na glavnom mostu započeli su prethodne godine i izvodi ih firma ,,Putevi'' iz Užica. Predstoji bušenje preostalih šipova i izmeštanje instalacija, nakon čega će stari most biti srušen i gradiće se novi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)