AKCIJA U ZRENJANINU: Obezbeđuju besplatne udžbenike za đake drugog i šestog razreda

B. G.

27. 03. 2024. u 10:30

Zrenjaninski poslovni klub pokrenuo akciju besplatnih udžbenika za učenike drugog i šstog razreda OŠ u srednjem Banatu…

АКЦИЈА У ЗРЕЊАНИНУ: Обезбеђују бесплатне уџбенике за ђаке другог и шестог разреда

Privatna arhiva

Zrenjaninski poslovni krug, ZREPOK, sastavljen od uglednih privrednika iz ovog grada, u saradnji sa fondacijom Alek Kavčič, započeo je akciju, tj. raspisao javni poziv za dodelu besplatnih udžbenika za drugi i šesti razred, za sve osnovne škole na području Srednjobanatskog okruga.

- Ove godine se vrši reizbor udžbenika za drugi i šesti razred i zbog toga smo se odlučili da besplatnim udžbenicima obradujemo đake, interesovanje roditelja je ogromno, ali na žalost i naše iznenađenje, odziv škola je slab - kaže Izabela Balint Markov, PR Zrenjaninskog poslovnog kruga, uz napomenu da je javno poziv otvoren do kraja marta meseca.

- Zaista ne znam zašto je odziv škola slab, obzirom da su sve škole upoznate da se radi o kvalitetnim udžbenicima, odobrenim od strane Ministarstva prosvete i da se nalaze u Katalogu udžbenika - glasno se pita Izabela Balint Markov, ističući da se stiče utisak da se uopšte ne vodi računa o interesima dece i porodica.

BONUS VIDEO - DEDA ME JE POZVAO I REKAO DA MAME I TATE NEMA: Sin Radovana i Ivane nakon zločina

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!