PORODIČNI DAN GOLFA NA „SPENS-U“ : Poziv Novosađanima na besplatnu rekreaciju

S. B.

02. 04. 2024. u 13:02

U Golf centru na „Spens-u“, u subotu, 6. aprila, biće održana manifestacija „Porodični dan golfa“, u okviru kampanje promovisanja rekreativno- sportskih aktivnosti pod pokroviteljstvom Uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada.

ПОРОДИЧНИ ДАН ГОЛФА НА „СПЕНС-У“ : Позив Новосађанима на бесплатну рекреацију

S.B.

Po rečima Danijele Ignjatić, organizatorke manifestacije, u 17 časova će biti održan demo čas golfa, turnir će startovati čas kasnije a proglašenje najuspešnijih i dodela nagrada je u 19.30 časova.

- Golf je istinski porodični rekreativni sport, aktivnost za sve uzraste. Namera nam je da budući polaznici upoznaju osnove golfa, načine prve takmičarske korake i provedu lepo i kvalitetno popodne. Cilj projekta je buđenje svesti o važnosti fizičke aktivnosti, zdravog odrastanja, motivisanosti dece i njihovih roditelja za sport, upoznavanje sa sportovima, promocija značaja redovne fizičke aktivnosti kao prevencije očuvanja zdravlja- ističe Ignjatićeva.

Sportsko udruženje Sport Master i Golf klub Novi Sad su obezbedili svu potrebnu opremu a učešće na turniru je besplatno.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)