BLIZU 500 AUTOMOBILA DANAS U PARAĆINU: Održan prvi ovogodišnji auto-tjuning skup (FOTO/VIDEO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

21. 04. 2024. u 19:00

PROSTOR nekadašnje kasarne u Paraćinu danas je „okupiralo“ blizu pet stotina automobila u okviru prvog ovogodišnjeg auto-tjuning skupa u oganizaciji paraćinskog kluba "Fast Crew Gentlemans".

БЛИЗУ 500 АУТОМОБИЛА ДАНАС У ПАРАЋИНУ: Одржан први oвогодишњи ауто-тјунинг скуп (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Z. Rašić

Bio je ovo šesti po redu skup koji je imao takmičarski karakter – prijavljeni automobili takmičili su se u stajlingu, jednoj od disciplina u automobilizmu, a kako je rekao u ime organizatora Bojan Marković, ovim je otvorena zvanična takmičarska sezona po kalendaru novoformiranog Srpskog sportskog automobilskog saveza /SSAS).

Danas su izloženi mnogi nesvakidašnji primerci automobila u koje su njihovi vlasnici uložili „velike novce“ da bi ih modifikovali, odnosno prepravili. A kako kažu ponosni tjuneri, može se prepraviti gotovo kompletna unutrašnjost i spoljašnjost vozila, s tim da se ne dira u „fabrička podešavanja“.

Dok su sudije na licu mesta ocenjivale izgled automobila u deset kategorija i dosta potklasa prvi put elektronski, preko platforme, posetioci su uživali u prezentacijama i za njih specijalno pripremljenim igrama.

Skup je potrajao da večernjih sati, u odličnom atmosferi, a paraćinski klub šesti put se dokazao kao odličan organizator tjuning dešavanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)