PARAĆINSKI ĐACI U POSETI JAGODINI: Lep provod dece iz OŠ „Stevan Jakovljević“ (FOTO)

Z. R.

05. 06. 2024. u 12:51

ZAHVALjUJUĆI sredstvima prikupljenim tokom „Uskršnjeg bazara“ u paraćinskoj OŠ „Stevan Jakovljević“, učenici specijalnih odeljenja ove obrazovne ustanove imali su priliku da provedu nezaboravan dan u Jagodini.

ПАРАЋИНСКИ ЂАЦИ У ПОСЕТИ ЈАГОДИНИ: Леп провод деце из ОШ „Стеван Јаковљевић“ (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/Stevan Jakovljević

Posetili su Zoološki vrt i Muzej voštanih figura, a potom na otvorenoj likovnoj radionici ilustrovali životinje koje su videli. Dan su završili igrom i zabavom u  parku, ističu u ovoj školi.

Slično iskustvo, uz putovanje vozom, imalo je i odeljenje četvrtog razreda koje vodi učiteljica Silvana Dimitrijević. Oni su iskoristili priliku da posete i školskog druga Filipa koji se preselio u Jagodinu i zbog toga promenio školu.

- Šireći drugarstvo, u dogovoru sa njegovom sadašnjom učiteljicom Draganom Gajić, obišli smo Filipa i tu školu „Goran Ostojić“, napravivši mu iznenađenje. Ujedno smo ga pozvali na naše drugarsko veče, budući da naše odeljenje završava četvrti razred – rekla je Dimitrijevićeva.

Foto: Privatna arhiva

Deca iz ovog odeljenja takođe su obišla sve znamenitosti Jagodine, uključujući još Muzej naivne umetnosti i izletište „Potok“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O OVOME SE NE PRIČA: Rođak Luke Modrića bio major u Krajini - Jovo svedočio u Hagu protiv Gotovine (FOTO)