KADA ĆE CVETATI TISA: Poznat termin kad se magija u Srbiji dešava

B. G.

06. 06. 2024. u 16:42

ŠESNAESTA po redu manifestacija u čast jedinstvenog prirodnog fenomena, cvetanja reke Tise i ljubavnog plesa Tiskog cveta, počinje 15. juna i traje do 23. juna, uz bogat umetnički i kulturno-zabavni program.

КАДА ЋЕ ЦВЕТАТИ ТИСА: Познат термин кад се магија у Србији дешава

Foto: Društvene mreže

- Dok čekamo famozni ples, manifestaciju premijerno otvara izložba konja lipicanske rase Tiska potkovica, po kojima je mala varoš, Novi Bećej na Tisi, od davnina poznat, uz naravno romantične vožnje kočijama i čamcima i koncert Tonija Cetinskog 21.juna - kaže Nevena Subotić, član Organizacionog odbora uz poziv zaljubljenima, ali i svima koji imaju ljubavne želje, da dođu puste upaljenu svećicu utisnutu u licidersko srce u reku i provere legendu po kojoj ih tokom cvetanja,  reka Tisa ispunjava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura