NA "POLICIJADI" 1.500 "PLAVACA": Na Zlatiboru završen 17. skup zaposlenih u MUP

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

09. 06. 2024. u 14:41

UPRAVO je završena 17. Policijada na Zlatiboru, u organizaciji SSP, na kojoj je zapaženo bilo učešće Sidnikata policije radnika unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji su prvi put na ovoj manifestaciji.

НА ПОЛИЦИЈАДИ 1.500 ПЛАВАЦА: На Златибору завршен 17. скуп запослених у МУП

foto v mitrić

 Domaćini i gosti, kojih je bilo više od 1.500, ovacijama su pozdravili učesnike skupa.

- Ovogodišnja manifestacija "Policijada" je najbolji dokaz koliko je srpska policija jedinstvena i koliko svi pripadnici polažu u zajedništvo i sportski duh - poručio je srpski ministar policije Ivica Dačić. - Takođe, okupljanjem policijskih sindikata iz regiona pokazujete da smo izuzetan partner u saradnji na svim poljima, kao i sportskim disciplinama. Svima želim veliki uspeh, a pre svega lepo druženje, a Sindikatu srpske policije čestitam na odličnoj oganizaciji.

Anica Jondić, predsednica Sindikata radnika unutrašnjih poslova Republike Srpske, ocenila je "Policijadu" na Zlatiboru, u organizaciji SSP, najvišom ocenom, ističući srdačnost i gostoljublje domaćina, braće i sestara i kolega iz matice Srbije.

- Ono što je najvažnije osetilo se snažno policijsko jedinstvo i čovekoljublje, što su ključni stubovi za valjan rad policije - poručila je Jondićeva. - Očekujemo naše kolege iz Srbije i u Banjaluci, u Republici Srpskoj.

Konopac

PRVI sportski rezultati koji su bili poznati su oni iz uvek zanimljivog navlačenja konopca. Pobedila je ekipa policije iz Niša, koja je u finalu pobedila šabačke kolege koje su osvojile drugo mesto, a treći su Vranjanci.

Lazar Ranitović je "Srebrnu medalju", jedno od najviših odličja tog reprezentativnog sindikata, uručio diplomiranom pravniku Željku Blagojeviću, funcioneru tog sindikata, koji je zadužen, pored ostalog, za delovanje na području Policijske uprave Šabac.

- Velikim znanjem sindikalnog i policijskog posla, umećem, požrtvovanjem, trudom, kolegijalnošću i čovekoljubljem Blagojević je zaslužio ovo visoko priznanje - rekao je Ranitović. - Neka ga nosi i neka se, sa punim pravom, njime ponosi kao čovek, policajac-inspektor, kao sindikalac za koga, uverili smo se, nema tajne kada je u pitanju ova organizacija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

15 GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA: NJegov sin objavio fotografiju uz teške reči