"ZNANJE JE MOĆ, KOJU VAM NIKO NE MOĐE ODUZETI": U Vranju organizovan prijem i uručene nagrade i diplome najuspešnijim đacima

J. S.

26. 06. 2024. u 12:54

U Vranju je danas organizovana svečana dodela diploma i prigodnih nagrada talentovanim učenicima osnovnih i srednjih škola u organizaciji Kulturno-obrazovnog centra i Grada.

ЗНАЊЕ ЈЕ МОЋ, КОЈУ ВАМ НИКО НЕ МОЂЕ ОДУЗЕТИ: У Врању организован пријем и уручене награде и дипломе најуспешнијим ђацима

Foto: Grad Vranje

Predsednica Skupštine grada Zorica Jović uručila je diplome učenicima koji su osvojili nagrade na Regionalnom i Državnom takmičenju i tom prilikom istakla da je znanje najveća moć koju im niko ne može oduzeti.

- Vranje je jedan od retkih gradova koji podržava ovakav vid takmičenja i smotri, kada su u pitanju regionalni centri za talente. Uz zahvalnost profesorima koji predano rade sa učenicima svake godine i roditeljima koji su prepoznali značaj takmičenja, čestitam učenicima na uspehu koji su postigli do sada - istakla je predsednica.

U ime Kulturno-obrazovnog centra prisutne je pozdravila direktorka ustanove Izabela Savić koja je podržala rad i trud dece i kako rekla i dalje će podržavati i nagrađivati njihove uspehe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERIKA GLEDALA U NEVERICI: Rus izašao pred hiljade Amerikanaca ogrnut ruskom zastavom, evo šta mu se desilo (VIDEO)