ZA LJUBAV, INVALIDSKA KOLICA NISU PREPREKA: Bračni par, Kristina i Miloš Simonović iz Vranja istrajali u borbi sa predrasudama

J. S.

09. 07. 2024. u 12:47

VRANjANCI Miloš Simonović (29) i Kristina Simonović (23) nedavno su rekli sudbonosno da, i na svadbi koja se prepričava, ugostili brojnu rodbinu i prijatelje sa kojima su podelili sreću što nakon šestogodišnje veze kreću u zajednički bračni život.

ЗА ЉУБАВ, ИНВАЛИДСКА КОЛИЦА НИСУ ПРЕПРЕКА: Брачни пар, Кристина и Милош Симоновић из Врања истрајали у борби са предрасудама

Foto: J.S.

Iza njihovih osmeha i zagrljaja krije se velika borba. Na pitanje šta jedno drugom znače, odgovaraju uglas - "sve"!

Miloš je od svoje pete godine u invalidskim kolicima. Na porođaju mu je povređen kičmeni stub, uprkos operacijama koje je imao, kolica su postala njegova svakodnevica.

Foto: J.S.

 

- Sa tim živim ceo život. Velika borba i vera učinile su da optimizam pobedi uvek. Tako da sam ja u kolicima završio školu, zaposlio se, radim u Filijali PIO fonda u Vranju, evo sada sam se ostvario kao porodičan čovek - priča Miloš.

Foto: J.S.

 

Kristina ga gleda sa puno ljubavi i prepusta mu da ispriča njihovu neobičnu ljubavnu priču. Na pitanje da li je njihova veza izazivala neke uslovno rečeno "probleme", na njihovim licima se na trenutak pojavljuje senka, a onda ruka u ruci i počinje priča.

Samo je nebo granica

OVI mladi ljudi žive u Vranju, imaju velike planove, nadaju se da će i Kristina dobiti posao. Sada još sređuju utiske sa svadbe i planiraju medeni mesec.

- Za nas je posle svega samo nebo granica. Pokazali smo svima da je ljubav naš vodič kroz život, sve ostalo ćemo steći - zaključuje Miloš.

- Nas dvoje smo našu vezu započeli juna 2018. godine. Mnogo je tu bilo i iskušenja i problema i pritisaka, ali eto naša ljubav je bila jača od svega - kaže Miloš.

Njegova supruga ponosno pokazuje slike sa venčanja i kaže da njoj apsolutno ništa ne smeta jer je najvažnije što se njih dvoje vole.

Foto: J.S.

 

Miloš i Kristina priželjkuju kako kažu puno dece. Želja im je da imaju veliku porodicu i da svoju ljubav dele sa decom i svima koji su vremenom shvatili da "invalidska kolica" ne moraju biti prepreka za skladan život pun ljubavi i sreće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev