ZASEDALO OPŠTINSKO VEĆE U PARAĆINU: Predlog prvog rebalansa budžeta upućen Skupštini

Z. R.

18. 07. 2024. u 14:38

ČLANOVI Opštinskog veća u Paraćinu razmatrali su danas na 27. sednici brojne tačke, a više predloga odluka upućeno je Skupštini opštine na razmatranje i odlučivanje.

ЗАСЕДАЛО ОПШТИНСКО ВЕЋЕ У ПАРАЋИНУ: Предлог првог ребаланса буџета упућен Скупштини

Foto: paracin.rs

Između ostalog, kako je objavljeno na sajtu Opštine Paraćin, odbornicima je upućen izveštaj o izvršenju budžeta te opštine za period od 1. januara do 30. juna, kao i predlog prvog rebalansa lokalne kase za ovu godinu.

Skupštini su upućeni još predlozi prve izmene i dopune ovogodišnjeg Programa uređivanja građevinskog zemljišta i održavanja komunalne infrastrukture, Programa izgradnje, rekonstrukcije i održavanja javnih puteva, kao i druga izmena Programa poslovanja JKP „Crnica“ Paraćin.

Predlozi pojedinačnih odluka o komunalnim delatnostima, između ostalog, takođe su sa današnje sednice upućeni odbornicima, dok je na javnu raspravu dat nacrt Odluke o akustičnom zoniranju u obuhvatu Plana generalne regulacije naseljenog mesta Paraćin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZUM MLADIH PIROĆANACA MOGAO BI DA SPASAVA ŽIVOTE: Uređajem za merenje voodostaja upozoravaju i kupače da izađu na obalu