ZA MALU TARU JOVANOV: Humani trening zrenjaninskih strogmena i zaljubljenika u avanture telesnih izazova

B. G.

25. 07. 2024. u 12:15

PRVI humanitarni trening  ljubitelji ekstremnog načina vežbanja, organizovaće u nedelju 4. avgusta u Zrenjaninu, kao humanitarni čin i doprinos za lečenje male Tare Jovanov.

ЗА МАЛУ ТАРУ ЈОВАНОВ: Хумани тренинг зрењанинских строгмена и заљубљеника у авантуре телесних изазова

Udruženje Vežbaonica za velike i male

- Ovo je ljudski poziv, trening će početi u devet časova ujutro na motelu Šumice u Zrenjaninu i trajaće sat vremena - poručuje Dejan Vukonjanski iz zrenjaninskog udruženja Vežbaonica za velike i male, uz napomenu da su projekat podržali Klub planinara iz Zrenjanina, Zrenjaninska liga trčanja i još neke organizacije i udruženja.    

- Na ovom humanitarnom treningu mogu da učestvuju svi od tri do 103 godine, a neke od aktivnosti su trčanje i pešačenje od motela do Fazanske šume, vožnja biciklom, dečije aktivnosti - dodaje Vukonjanski, ističući  da je akcenat na ideji da humanitarni trening bude dostupan i rekreativcima i sportistima i onima koji samo žele da provedu lepo aktivno jutro.

- Svi smo zajedno, ujedinjenjeni oko  humanog i zajedničkog cilja a to je da pomognemo Tari koja boluje od teškog i retkog genetskog oboljenja "Bulozna epidermoliza" u javnosti poznato kao bolest "dece leptira" - poručuju rekreativci iz udruženja Vežbaonica za velike i male, uz napomenu da svi učesnici treba da pošalju sms poruku 1688 na 3030, sa cenom 200 dinara i da je bitno da se okupi što veći broj himanih rekreativaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone