ZA ESTRADNE ZVEZDE OSAM MILIONA DINARA: Zahuktava se leskovački voz, počele pripreme za 34. "Roštiljijadu" od 26. avgusta do 1. septembra

I. M.

05. 08. 2024. u 10:38

TURISTIČKA organizacija Leskovac (TOL) započela je pripreme za predstojeću 34. "Roštiljijadu", koja će se ove godine održati od 26. avgusta do 1. septembra.

ЗА ЕСТРАДНЕ ЗВЕЗДЕ ОСАМ МИЛИОНА ДИНАРА: Захуктава се лесковачки воз, почеле припреме за 34. Роштиљијаду од 26. августа до 1. септембра

foto: TOL

U toku je zakonom predviđen postupak izbora poznatih estradnih imena koja će održati svoje koncerte na glavnoj bini u centru grada. Ta procedura i pregovarački postupak prethode potpisivanju ugovora sa pevačima, a za ove namene iz gradskog budžeta, prema procenama, biće izdvojeno ukupno osam miliona dinara.

Plan je da, ove godine, jednu od najstarijih, najvećih i najznačajnijih turističkih manifestacija u Srbiji svojim nastupom otvori Saša Matić, a da u danima koji slede večernje koncerte održe Željko Vasić, Sanja Vučić, Uroš Živković i Elma Sinanović, dok će manifestacija biti zatvorena koncertom grupe "Zana".

TOL je raspisao i oglas za licitaciju prostora na javnim površinama za postavljanje ugostiteljskih objekata u toku trajanja "Roštiljijade". Pravo učešća imaju registrovane ugostiteljske radnje i preduzeća sa važećom dozvolom za rad i prijavom na sistem elektronskih faktura, uz uplatu kaucije od 20 odsto početne cene.

Prva licitacija biće održana 13. avgusta, a druga tri dana kasnije u sali Skupštine grada Leskovca. Oni koji izlicitiraju prostor imaju obavezu da 30 odsto tog iznosa plate do 30. avgusta, a ostatak najkasnije do 1. novembra tekuće godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZA KULISA: Šta je sve Novak Đoković radio u Parizu pre osvajanja zlatne medalje - neviđene fotografije