SREĆAN KRAJ POTRAGE ZA LJUBIMCEM: Lepa priča iz okoline Kikinde, pas pronađen, a niko nije dobio nagradu od 1.000 evra

Рада Шегрт
Rada Šegrt

04. 08. 2024. u 22:59

Pet dana je porodica Bursać iz Banatskog Veliko Sela kod Kikinde tragala za svojim ljubimcem, psom rase kane korso, koji se zove Kimbo. Njegov vlasnik Nikola Bursać, Velikoselac koji živi u Nemačkoj, ponudio je čak pozamašnu sumu od 1.000 evra, onome ko mu vrati sedmogodišnjeg mužjaka.

СРЕЋАН КРАЈ ПОТРАГЕ ЗА ЉУБИМЦЕМ: Лепа прича из околине Кикинде, пас пронађен, а нико није добио награду од 1.000 евра

Foto: Privatna arhiva

Vest se brzo širila društevnim mrežama i portalima, stizale su i dojave da je Kimbo viđen na određenim lokacijama, ali je srećan kraj potrage usledio tek danas, kada je Bursaćima javljeno da je njihov lepi i druželjubivi pas viđen u selu, nedaleko od njihove porodične kuće.

- Prepodne, oko 10 sati, u ulici Marka Jokića, kod kuće Atlagića, viđen je Kimbo. Kada je Nikola otišao tamo, Kimbo ga je čekao, a komšiluk se okupio da vidi sreću vlasnika i psa što su ponovo zajedno. Inače, od subote uveče su stizale dojave da je pas viđen na određenim lokacijama u selu, ali kada bi on otišao, njega već nije bilo, sve do jutros. Sada su svi srećni, Bursaći posebno, Nikola i njegova supruga i dve ćerke koje obožavaju svog ljubimca - ispričao je jedan Velikoselac, koji je aktivno učestvovao u potrazi za ovim rasnim i negovanim kerom.

Foto: Privatna arhiva

Bursaći srećni jer su pronašli ljubimca

Pas Kimbo je pronađen, ali nagrada nije nikome dodeljena, jer se ni ne zna pouzdano ko ga je tačno pronašao. Čestitim Velikoselcima novac je manje bitan, važnije im je da njihov komšija i njegova deca sa odmora nose, ipak, lepe utiske.

Inače, Kimbo je nestao 31, jula, u Ulici Zdravka Čelara, iz kuće Bursaćevih, a pronađen je u nedelju pre podne, u Ulici Marka Jokića, u blizini samoposluge. Vlasnik ovog krupnog, ali umiljatog psa, kako ga je opisivao, u Nemačkoj ima odgajivačnicu pasa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)