IZMENE PLANOVA VIŠE USTANOVA UPUĆENE SKUPŠTINI: Zasedalo Opštinsko veće u Paraćinu

Z. R.

06. 08. 2024. u 18:54

NA DANAŠNjOJ 33. sednici Opštinskog veća u Paraćinu, pored tačaka o kojima odlučuje lokalna „vlada“, ramatrano je i nekoliko tema o kojima će konačnu reč dati odbornici Skupštine opštine na narednom zasedanju.

ИЗМЕНЕ ПЛАНОВА ВИШЕ УСТАНОВА УПУЋЕНЕ СКУПШТИНИ: Заседало Општинско веће у Параћину

Foto: Z. Rašić

Na davanje saglasnosti upućene su prve izmene ovogodišnjih planova i programa, sa finansijskim planovima, nekoliko opštinskih javnih ustanova – Doma omladine, Predškolske ustanove „Bambi“, SRC „7. juli“, Biblioteke „Dr Vićentije Rakić“, Zavičajnog muzeja i Kulturnog centra.

Na sednici Veća, između ostalog, razmatrane su objedinjeno izmene finansijskih planova gradskih mesnih zajednica „7. juli“, „Centar“ i „4. juli“, te seoskih mesnih zajednica Lebina, Popovac i Svojnovo.

Kako se o pomenutim tačkama koje se tiču mesnih zajednica odbornici na izjašnjavaju, većnici su doneli rešenja o davanju saglasnosti na pomenute finansijske planove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?