UPRAVNICA BOLNICE U VRANJU PODNELA OSTAVKU: Dr Stojiljković se povukla

J. S.

10. 09. 2024. u 14:51

Upravnica vranjske Bolnice dr Nataša Stojiljković podnela je danas ostavku, nazvavši je ličnim činom.

УПРАВНИЦА БОЛНИЦЕ У ВРАЊУ ПОДНЕЛА ОСТАВКУ: Др Стојиљковић се повукла

Foto: J. S.

Ona je svoju odluku obrazložila u saopštenju za javnost koje je prosledila medijima:

Odlučila sam da se povučem iz menadžmenta Zdravstvenog centra i ponudila sam ostavku direktoru dr Saši Đorđeviću.

Duži vremenski period nisam bila u potpunosti saglasna sa odlukama koje su se donosile i o kojima je odlučivala većina. Radeći u timu pristajala sam na odluke koje je donosila većina iako sam uvek otvoreno govorila sa čime se ne slažem.

Ponosna sam na uređenje Bolnice, zahvalna brojnim kolegama i načelnicima odeljenja koji su prepoznali moj entuzijazam da napravimo zdravstvenu ustanovu za primer i to u važnom trenutku kada imamo ogromnu podršku Ministarstva zdravlja i države.

Ne želim da komentarišem najnovije događaje, ne slažem se sa nepricipijelnim odlukamai ne slažem se sa ponašanjem zaposlenih koji se bave stvarima koja nisu njihov posao.

Kao neko ko je proveo radni vek u Zdravstvenom centru, želim da kažem da mi je zadovoljstvo ako sam imalo doprinela boljitku, jer smatram ovu ustanovu svojom drugom kućom.

Bez obzira na odluku koju sam donela, zahvalna sam direktoru na mogućnosti koju mi je imenovanjem za upravnika Bolnice dao, da dam svoj skromni doprinos u radu našeg zdravstvenog sistema. Zahvaljujem i svim članovima menadžmenta kako medicinskog tako i nemedicinskog na dosadasnjoj saradnji, na jednom novom i veoma poučnom iskustvu u mojoj dosadašnjoj karijeri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Zašto je Nataša NAPUSTILA Srbiju? Više nisam mogla! Postala sam bebisiterka