MINISTAR GLIŠIĆ U LJUBOVIJI: Iza obećanja, odmah dela

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

11. 09. 2024. u 17:49

MINISTAR za javna ulaganja u Vladi Srbije, Darko Glišić danas je posetio opštinu Ljuboviju, kako bi sagledao i reagovao na probleme ovdašnjih ljudi koje iznete tokom sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

МИНИСТАР ГЛИШИЋ У ЉУБОВИЈИ: Иза обећања, одмах дела

foto V Mitrić

U pratnji ministra bili su, pomoćnik ministra u Ministarstvu za javna ulaganja Vladimir Mićić, načelnik Mačvanskog upravnog okruga Željko Marjanović, kao i predsednik opštine Milan Jovanović. 

Ministar je sa  Azbukovčanima  razgovarao o problemima vodosnabdevanja u nekoliko sela, poput  Gračanice, Donje Orovice, Gledeća, Gornje Ljuboviđe, Velikog Majdana... Pored pitanja vodosnabdevanja ljudi su mu postavljali pitanja vezana za putnu infrastrukturu, otvaranje novih radnih mesta.

- Postoje ozbiljni problemi sa vodom. Moramo prnaći rešenje. Prva stvar koju ćemo uraditi je da sagledamo kompletnu situaciju na terenu. Da se sve popiše, stavi na papir, pa da se vidimo za tri meseca i dogovorimo dalje korake. Od proleća bi ušli u prve radove - poručio je ministar Glišić.

Na sva pitanja ministar je odgovarao i na kraju je dogovoreno da se u roku od tri meseca postave precizni rokovi za početak radova. Novi sastanak zakazan je za 11. decembar. Nakon razgovor sa  Azbukovčanima ministar Glišić i predsednik opštine Jovanović sa najbližim saradnicima posetili  su Veliki Majdan gde su sa meštanima razgovarali o problemu vodosnabdevanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVE VREDNE SAVETE NEĆETE NAĆI NI NA JEDNOM KURSU