DIVAN PRIZOR: Učenici iz Niša obeležili ,,Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave“

Јелена Стојковић
Jelena Stojković

14. 09. 2024. u 19:00

Učenici i nastavnici OŠ ,,Bubanjski heroji” iz Niša i ove godine su sa srpskim zastavama i uz zvuke rodoljubivih pesama obeležili Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

ДИВАН ПРИЗОР: Ученици из Ниша обележили ,,Дан српског јединства, слободе и националне заставе“

Foto: J.S.

Ove godine učenici su na svoju inicijativu napravili transparente i na taj način pozdravili i zahvalili se našim sportistima koji su ostvarili vrlo značajne uspehe na Olimpijadi i pozdravili i zahvalili se Đokoviću, Kariju, Jokiću, Bogdanoviću, Mandiću, i svim košarkašima i vaterpolistima, na svoj način, što možete videti u spotu, prenosi Đorđe Bojanić.

- Naš cilj ovih aktivnosti  je pre svega osnaživanje jedinstva između srpskog naroda u Srbiji, ali i jačanje kulta nacionalne zastave i rodoljublja, i da motivišemo sve naše učenike, roditelje i građane gde god oni živeli. Volimo i poštujmo našu zastavu i ne dozvolimo da nas ikad više podele i razjedine, jer jedan smo narod – naglaša profesor istorije Đorđe Bojanić.

Foto: J.S.

Podsećamo učenici OŠ ,,Bubanjski heroji” iz Niša prošle godine uradili su i dokumentarni film o Danu srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, kojim su pozivali građane da istaknu srpske zastave na prozore 15. septembra i predstavili šta znači srpska zastava za naš narod kao i celokupno jedinstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

PIKSI, GLEDAŠ LI? Dok se Srbija muči sa realizacijom, Joveljić rešeta u Americi (VIDEO)