ALARMANTNO U RASINSKOM OKRUGU: Potvrđena još 274 slučaja korona virusa!

S. B.

04. 12. 2020. u 13:04

NOVIH 274 slučaja virusa korona registrovano je u Rasinskom okrugu, a među njima najviše iz Kruševca - 79, ali i iz Trstenika, gde je registrovano krajnje alarmantnih sedam novoinficiranih lica!

АЛАРМАНТНО У РАСИНСКОМ ОКРУГУ: Потврђена још 274 случаја корона вируса!

Foto: S. BABOVIĆ

Još 48 novoinficiranih zabeleženo je u u Aleksandrovcu,čak 32 slučaja u Ćićevcu,14 ih je u Varvarinu i još osam potrvđenih slučajeva u Brusu.

Od početka epidemije u Rasinskom okrugu registrovano je 5.108 slučajeva KOVID-19.U Kruševcu je do sada registrovano 2.549 pozitivnih nalaza.U Aleksandrovcu 985 zaraženih lica, u Trsteniku 957.Broj evidentiranih slučajeva u ostalim opštinama Rasinskog okruga je Brus-258,Varvarinu - 190, odnosno u Ćićevcu - 162.

Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu trenutno je hospitalizovano 154 pacijenta. U režimu zdravstvenog nadzora je čak 12.414 ljudi u Rasinskom okrugu. Izlečenim se smatra 2.171 pacijent.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku