IZRADA NOVOG AKCIONOG PLANA: Mladi u Plandištu rade na poboljšanju svog položaja

J. J. BALjAK

12. 12. 2020. u 12:48

KANCELARIJA za mlade Opštine Plandište je na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dobila 240.000 dinara za izradu novog lokalnog akcionog plana, koji bi trebalo da unapredi položaj mladih u toj opštini.

ИЗРАДА НОВОГ АКЦИОНОГ ПЛАНА: Млади у Пландишту раде на побољшању свог положаја

J.J.Baljak

Stari akcioni plan ističe ove godine, pa je neophodno izraditi novi, za period od 2021. do 2025. godine.

U pripremi njegove izrade korišćena je stručna pomoć partnerske organizacije – Udruženja građana „Inicijativa za Plandište“, koje je zbog pandemije organizovalo tri onlajn radionice i na taj način osposobilo mlade Plandištance da se aktivno uključe u proces izrade.

Anketnim upitnicima su identifikovali i potrebe mladih u toj nerazvijenoj opštini, definisali probleme i isplanirali aktivnosti, koje bi u narednih pet godina trebalo da budu realizovane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu