KAKO STIĆI OD PARAĆINA DO JAGODINE: Drugog dana Božića redukovan prevoz, autobusi na svaki sat

Z.Rašić

08. 01. 2021. u 12:02

BOŽIĆNI praznici uglavnom se proslavljaju kod kuće, pa je paraćinski prevoznik ,,Evrolajn" redukovao polaske na gradskim i prigradskim linijama.

КАКО СТИЋИ ОД ПАРАЋИНА ДО ЈАГОДИНЕ: Другог дана Божића редукован превоз, аутобуси на сваки сат

Foto Z.Rašić

Na inače "običnim danima" frekventnoj liniji Paraćin-Jagodina autobusi danas voze na svaki sat – kao subotom, dok juče, na sam Božić, retki putnici do Jagodine  koji nemaju vlastiti automobil mogli su jedino taksijem po ceni od 850 do 1.200 dinara.

Cena te usluge na ovoj relaciji jeftinija je kod paraćinskih nego kod jagodinskih taksista, pa putnici iz grada na Crnici da bi se vratili iz Jagodine uglavnom pozivaju telefonom taksiste iz svog grada.

I u subotu, 9. januara, a trećeg dana Božića, na relaciji Paraćin-Jagodina na snazi je naravno subotnji red vožnje, dok će prema paraćinskim selima autobuski polasci biti uobičajeni. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (1)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?