BEOČINCU KAZNA 30 DANA ZATVORA I 220.000 DINARA : U Južnobačkom okrugu za vikend 664 saobraćajnih prekršaj

Lj. P.

17. 05. 2021. u 15:27

MEŠTANINU Beočina, koji je minulog vikenda sa više od tri promila alkohola u organizmu, vozio neregistrovani auto, bez vozačke dozvole, prekršajni sudija je u skraćenom postupku izrekao kaznu zatvora od 30 dana i novčanu kaznu, u ukupnom iznosu od 220. 000 dinara.

БЕОЧИНЦУ КАЗНА 30 ДАНА ЗАТВОРА И  220.000 ДИНАРА : У Јужнобачком округу за викенд 664 саобраћајних прекршај

Foto: S.B.

Policijska uprava u Novom Sadu je za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 664 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 56 vozača i 28 vozila, a zadržano je 14 vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Petorica od njih terete se i za prekršaj nasilničke vožnje, jer su četvorica vozila automobil, a jedan bicikl sa više od dva promila alkohola u organizmu.

U periodu od 14 do 16. maja, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 37 saobraćajnih nesreća, u kojima su dve osobe teško, a 10 je lakše povređeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!