IRFAN BAŠOVIĆ: „Policajci“ na mukama

TIP redakcija

16. 09. 2023. u 10:00

Čitalac iz Podogorice, tipuje mečeve nižih liga Engleske

ИРФАН БАШОВИЋ: „Полицајци“ на мукама

Ilustracija

Subota:

16.00 KPR - SANDERLEND 2 (kvota 2.20)

Prošle sezone Sanderlend je imao dosta problema sa povredama. Dugo su bili bez kompletne defanzivne linije, ali su igrači sa klupe pokazali kvalitet. Pored svih nedaća, uspeli su na kraju da se nađu u plej-ofu. Ova sezona može biti samo bolja, pre reprezentativne pauze pobedili su ubedljivo Sautempton, jednog od glavnih kandidata za sam vrh tabele. Sa druge strane, KPR je upao u tešku situaciju, mnogi bitni igrači su napustili tim, dok trener Ainsvort nema pravu podršku kluba da dovede adekvatna pojačanja. „Policajce“ čeka teška borba za opstanak.

16.00 LINKOLN - KARLAJL 1 (kvota 1.90)

Linkoln je jedan od najbolje vođenih klubova, sa stabilnim finasijama. Prošle sezone krasila ih je čvrsta odbrana, jer su primili 47 golova isto koliko i Plimut koji je osvojio ligu. Doveli su sjajnog napadača Vokera iz Koventrija, koga će upariti sa Ben Hausom, jednim od najboljih golgetera u ligi. Legenda Junajteda, trener Karlajla Pol Simpson, uspeo je da uđe u istoriju tako što ih je uveo u viši rang takmičenja, kada nisu bili favoriti za ulazak. Linkoln bi mogao ove sezone da se domogne plej-ofa, dok će gosti, ako na kraju opstanu u ligi, ponovo napraviti veliki uspeh.

16.00 VIGAN - KEMBRIDž 1 (kvota 2.05)

Vigan se vratio u Ligu 1 i ponovo je na „početku priče“. Nakon finasijskih problema, Talal Al Hamad je preuzeo klub i dodatnim ulaganjima uveo ga u Čempionšip. Međutim, prošle sezone je ovaj bogataš napustio klub, Vigan je ispao iz lige. Na scenu je stupio milijarder iz Vigana, Miki Danson. Preuzeo je klub, platio sva dugovanja i tako je na kraju Vigan kažnjen samo 8 bodova. Očekuje se da ovaj tim opet krene uzlaznom putanjom.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona