BRANISLAV JOVANOVIĆ: Mladost "crveni" i posle Novog Pazara

Ž. U.

17. 08. 2024. u 11:20

Bivši fudbaler Partizana tipuje parove najkvalitetnije lige Srbije.

БРАНИСЛАВ ЈОВАНОВИЋ:  Младост црвени и после Новог Пазара

Printskrin/Arena sport

Superliga Srbije

Subota

NOVI PAZAR – MLADOST 1

Napredak – Spartak 2

Tekstilac – Jedinstvo 1

Nedelja

Partizan – Radnički Niš 1

RADNIČKI KG – VOJVODINA 1

Železničar – IMT 2

Posle poraza od Tekstilca, Mladost je smenila trenera Dejana Joksimovića, koji je pred gostovanje Novom Pazaru mesto na klupi ustupio Nenadu Lalatoviću. Ova iznenadna promena posle četiri kola prvenstva, Lučance bi mogla dodatno da poremeti.

Lošu situaciju ima i Vojvodina. Mnogi su „lale“ pred start sezone videli u društvu kandidata za titulu. Međutim, pet poraza koje su nakupili što u Srbiji, što u Evropi, ne obećavaju ništa dobro za naredni duel u Milanovcu, gde će ih ugostiti Radnički.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta!