PETAR PUAČA: Pavlović i Emerson zaključali odbranu Milana

Ž. U.

17. 08. 2024. u 10:25

Bivši napadač Kremonezea, o startnim mečevima Serije A.

ПЕТАР ПУАЧА:  Павловић и Емерсон закључали одбрану Милана

FOTO: Tanjug/AP

Serija A

Subota

Đenova – Inter 2

Parma – Fiorentina GG

MILAN – TORINO 1, NG

Empoli – Monca GG3+

Nedelja

Bolonja – Udineze 1X

Verona – Napoli GG

Kaljari – Roma 2, GG

LACIO – VENECIJA 1

Ponedeljak

Leće – Atalanta X2

Juventus – Komo 1&3+

Milan je za novu sezonu i te kako pojačao odbranu. Izdvojio je preko 30. milona evra, samo na dva igrača, našeg Strahinju Pavlovića i Rojal Emersona. Pridošlice iz Salcburga i Totenhema, trebalo bi već ovog vikenda da budu  neprelazni bedem za napadače Torina. kao i za mnoge nadolazeće rivale iz lige.  Kec je fiks.

Jedinicu bih ostavio na tiketu i parom iz prestonice, gde će Lacio ugostiti Veneciju. Domaćin je imao sezonu, više za zaborav nego za pamćenje. Sedmo mesto, nikako se ne uklapa u planove i renome kluba.

Svaki start je težak, ali za Lacio mogao bi da bude isuviše lak, jer je za rivala dobio jednog od tri povratnika u elitu.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

MORAMO BITI OTPORNIJI NA SUŠE: Podaci o učestalosti žednih godina i degradaciji zemljišta u našoj zemlji