LEJKERSI SU U PADU FORME: Entoni Dejvis i Lebron ne mogu sve sami!

V.M.

31. 12. 2023. u 11:19

U noći između nedelje i ponedeljka, Nju Orleans pelikansi će ugostiti Los Anđeles lejkerse (01:00).

ЛЕЈКЕРСИ СУ У ПАДУ ФОРМЕ: Ентони Дејвис и Леброн не могу све сами!

Foto: AP

Lejkersi se nalaze u velikom padu forme od kada su osvojili NBA kup, na poslednjih deset mečeva ostvarili su samo tri pobede i sa skorom 17-16 zauzimaju razočaravajuće deveto mesto u Zapadnoj konferenciji.

Za razliku od proteklih godina, Entoni Dejvis i Lebron Džejms su zdravi, u proseku kombinovano beleže preko 50 poena po utakmici, ali ostatak ekipe ne igra na zavidnom nivou što je glavni razlog za slabije rezultate.

Sinoć su na kontroverzan način izgubili od Minesote (108:106), ali moraju brzo da zaborave taj neuspeh jer su odmah nakon meča krenuli put Nju Orleansa u kojem će tražiti prekid serije loših rezultata.

Već su igrali sa njima jednom ove sezone, to je bilo u polufinalu NBA kupa i ubedljivo su slavili sa 133:89.

Pošto je ovo druči meč u dve noći pitanje je da li će Lebron i Dejvis biti na terenu jer često umeju da presede utakmice u takvom slučaju, ali pošto je ova utakmica odabrana za prenos na nacionalnoj frekvenciji za Novu godinu očekuje se da se nađu terenu.

Sa druge strane, Pelikansima ide nešto bolje i sedmi su na Zapadu sa skorom 18-14.

Dobra stvar za njih je što će biti dosta odmorniji jer su poslednji meč odigrali u noći između četvrtka i petka kada su savladali Jutu sa 112:105.

Takođe, nemaju problema sa povredama i nosioci igre poput Vilijamsona, Ingrama i Mekoluma će se naći na terenu od prvog minuta.

Očekujemo jednu veoma zanimljivu utakmicu, a verujemo da će i pored pomenutih problema Lejkersi doći do važnog trijumfa.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,80)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu