MEGA JE OSTALA BEZ GLAVNOG IGRAČA: Razigrana Cedevita dolazi u Beograd to da iskoristi

V.M.

31. 12. 2023. u 10:49

U jedinoj utakmici današnjeg programa ABA lige, Mega basket će ugostiti Cedevita Olimpiju u ''Hali sportova Ranko Žeravica''.

МЕГА ЈЕ ОСТАЛА БЕЗ ГЛАВНОГ ИГРАЧА: Разиграна Цедевита долази у Београд то да искористи

Foto: ABA liga

Domaćin je pre nekoliko dana ostao bez ključnog igrača Nikole Topića kojeg je Zvezda opozvala sa pozajmice i ostala je velika rupa na poziciji pleja u redovima domaćina.

Veću odgovornost će sada preuzeti do skoro rezervni organizaor igre Omer Iljasoglu, kao i najbolji igrač ekipe Nikola Đurišić.

Mega je bila u konetnciji za plej-of, sa skorom 6-7 zauzima deveto mesto, ali pitanje je da li će moći da nastavi sa solidnim igrama nakon odlaska Topića.

U prošlom kolu savladala je Igokeu sa 92:76 i tako nastavila trend igranja utakmica sa velikim brojem poena.

Sa druge strane, Cedevita igra odlično tokom čitave sezone, a posebno u poslednje vreme i nanizala je tri ligaške pobede pre dolaska u Beograd.

Slovenci su u prošlom kolu teže nego očekivano došli do trijumfa nad Cibonom, 93:91, a najefikasniji akter meča bio je Jaka Blažič koji je ubacio 25 poena, a pratio ga je Kobs sa 20.

Gosti su trentuno treći na tabeli, ali nakon današnjeg susreta vratiće se na drugo mesto koje su i zauzimali početkom kola.

Zanimljivo je to da su se ovi timovi već susreli dva puta od starta sezone. Mega je bila bolja u ABA superkupu sa 88:75, ali Cedevita je uzvratila u prvom kolu prvenstva sa 89:87.

Očekujemo veliki broj poena u ''Hali sportova Ranko Žeravica''.

NAŠ TIP: +169,5 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)