TREBALO BI DA BUDE GOLOVA: Čak 36 udaraca na gol je bilo upućeno na prvom susretu ovih timova!

V.M.

18. 07. 2024. u 11:00

U revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija fudbaleri Žalgirisa će dočekati VPS (18.00).

ТРЕБАЛО БИ ДА БУДЕ ГОЛОВА: Чак 36 удараца на гол је било упућено на првом сусрету ових тимова!

FOTO: EPA

Pre sedam dana u Finskoj je viđena izuzetno zanimljiva utakmica, rivali nisu previše marili za odbranu gola, bili su napadački raspoloženi, a na kraju je pogotkom Kendiša u 94. minutu Žalgiris došao do vredne prednosti (2:1) pred večerašnji revanš.

Timovi su na toj utakmici bili slični po posedu lopte, a posebno impresivna stvar je bio upućen broj šuteva, čak 36 udaraca na gol je bilo viđeno i očekujemo nov zanimljiv susret u režiji ovih timova.

Razlog za dobre nastupe oba tima može biti to što su već dugo u takmičarskom pogonu, litvanski i finski šampionati su odavno započeli, tako da su ekipe imale vremena da se uigraju.

Doduše, VPS ne blista u Veikasuligi, gde je trenutno šesti i ne zna za pobedu na pet vezanih utakmica, dok je sa druge strane Žalgiris dominantan u A ligi i sigurno drži prvo mesto sa plus sedam u odnosu na drugoplasirani Hegelman, uprkos tome što je vezao dva ligaška poraza.

Verujemo da ćemo gledati nov "otvoren" meč u režiji ovih timova i tipujemo goleadu.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĆERAĆEMO SE JOŠ: Američki tim snova dobio oslabljenu Srbiju - i to kako! (VIDEO)

ĆERAĆEMO SE JOŠ: Američki "tim snova" dobio oslabljenu Srbiju - i to kako! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila od Sjedinjenih Američkih Država sa 105:79 u poslednjem meču turnira u Abu Dabiju, čime su "orlovi" zauzeli poslednje, treće mesto, sa dva poraza. Amerikanci su prvi sa 2-0, a Australija, koja je u utorak pobedila ekipu selektora Svetislava Pešića, druga sa 1:1. Narednu, poslednju proveru pred Olimpijske igre, naša nacionalna selekcija, koja je i ovoga puta nastupila bez (izgleda povređenog) kapitena, Bogdana Bogdanovića, igra u Beogradu 21. jula protiv Japana u Beogradskoj areni.

17. 07. 2024. u 19:58 >> 19:00

Komentari (0)

Jedinstveni Egipatski Maldivi - Nikada povoljnije!