FIKS DANA: "Neroazuri" prejaki za "vukove"

V.M.

24. 08. 2024. u 12:27

FUDBALERI Intera će u večernjem terminu od 20.45 ugostiti Leće na "Đuzepe Meaci" u utakmici drugog kola Serije A.

ФИКС ДАНА: Нероазури прејаки за вукове

FOTO: Tanjug/AP

Inter nije započeo odbranu titule kako je želeo, imao je pobedu u svojim rukama na "Marasiju", vodio je sa 2:1 pred početak sudijske nadoknade, ali mladi Bisek je u njoj napravio kardinalnu grešku kada je igrao rukom u svom šesnaestercu.

Dosuđen je penal za Đenovu koji Mesijas nije iskoristio, ali posle odbrane Somera lopta se odbila nazad do Brazilca koji je zatresao mrežu i doneo vredan bod svojoj ekipi.

Realno gledano to je bio najpošteniji rezultat, Đenova je zaslužila bod po prikazanom na terenu i njen dobar nastup je na kraju bio nagrađen.

"Neroazure" je razočarao taj rezultat, ali danas imaju odličnu šansu da ga isprave jer im na noge dolazi Leće, ekipa koju je pobedio na poslednja četiri međusobna duela.

Što se tiče gostujućeg sastava, on je u prvom kolu doživeo veoma ubedljiv poraz od Atalante koja ga je na "Via del Mareu" savladala sa 4:0.

Leće je prošle sezone jedva opstalo u ligi, a preko leta je ostalo bez bitnih igrača Pongrančića i Strefece, tako da se izuzetno teška godina predviđa "vukovima " iz Apulije.

Inter će biti bez Martineza i De Fraja na ovom meču, ali verujemo da će i bez njih doći do rutinskog trijumfa.

NAŠ TIP: 1&2-6 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje