"NAŠI" NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Vels - Austrija

V.D.

24. 03. 2022. u 11:14

U okviru polufinala baraža za Svetsko prvenstvo u Kataru na gradski stadion u Kardifu stiže reprezentacija koja u svom sastavu ima dva sjajna igrača srpskog porekla.

НАШИ НА ТЕШКОМ ГОСТОВАЊУ: Велс - Аустрија

Foto: N.Paraušić

Vels nije mogao da se nosi ravnopravno sa Belgijom u grupnoj fazi kvalifikacija. Imaju Velšani priliku za popravni i da na teži način izbore plasman na Svetsko prvenstvo.

Prva prepreka na tom putu im je Austrija. Reprezentacija Austrije koju sa klupe predvodi Franko Foda plasman u baraž izborila je kroz Ligu nacija i zbog toga Austrijanci nisu bili povlašćeni na žrebu i gosti su na ovom meču.

FOTO: AP/Tanjug

Vels nije poražen već sedam mečeva. Remzi i družina na svim terenu ne gube mnogo mečeva. Austrijanci "naših" Marka Arnautovića i Aleksandra Dragovića na poslednja četiri meča u gostima poraženi su čak tri puta.

Ne uspevaju Austrijanci van svoje domovine da pronađu formu koja će im doneti dobre rezultate. I jedni i drugi će želeti da se za korak približe Kataru i budu u društvu najboljih reprezentacija sveta. Drugi polufinalni par čine Škotska i Ukrajina i taj meč je odložen do daljeg.

NAŠ TIP: 2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)