Napolitanci na teškom ispitu!

V.D.

10. 04. 2022. u 10:27

U 32. kolu italijanske Serije A u gradu pod Vezuvom gostuje nezgodni gost iz Firence

Наполитанци на тешком испиту!

FOTO: AP/Tanjug

Ovo je sezona u kojoj je Napoli najbliži osvajanju titule. Napolitanci su ranijih sezona bili i vicešampioni, ali im je Juventus uvek titulu odnosio sa solidnom bodovnom razlikom. Ovog puta Napoli u stopu prati gradske rivale iz Milana.

Napolitanci strpljivo čekaju kiks svojih rivala, ne bi li uz novu pobedu zaseli na sam vrh tabele. Fiorentina je neporažena na četiri poslednja meča.

Viola je već uspela da jednom konkurentu za titulu otkine dva boda. Ljubičasti su na gostovanju odigrali nerešeno sa Interom i tako potvrdili svoju dobru formu.

Foto: EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

Napoli je imao tri pobede zaredom nad Fiorentionom, ali ih je Viola porazila u kupu Italije i to na stadionu Diego Armando Maradona, doduše tek posle produžetaka sa 2:5.

Ekipa Lučijana Spaletija sprema osvetu. Još jedna sezona bez osvojene titule svima bi u Napulju teško pala. Fiorentina nema šta da izgubi. Viola igra za svoj čast i ponos a potajno se nada i plasmanu u neko od evropskih takmičenja.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)