ŠAMPANJAC SE HLADI: Zvezda apsolutni favorit protiv Radničkog

Novosti online

07. 05. 2022. u 08:22

PROTIV "Reala sa Nišave" "crveno-beli" su odigrali 118 utakmica. Trijumfovali su 80 puta, 22 utakmice su završene nerešenim rezultatom, dok je 17 puta slavio današnji gost.

ШАМПАЊАЦ СЕ ХЛАДИ: Звезда апсолутни фаворит против Радничког

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde od 17 časova dočekuju niški Radnički na stadionu “Rajko Mitić" u okviru petog kola plej-ofa Super lige Srbije. Izabranici Dejana Stankovića će pokušati da nakon odličnih partija u domaćem šampionatu i pobede nad Vojvodinom u prethodnoj rundi za jedan korak priđu bliže tituli nacionalnog šampiona.

Protiv Radničkog "crveno-beli" su odigrali 118 utakmica. Trijumfovali su 80 puta, 22 utakmice su završene nerešenim rezultatom, dok je 17 puta Radnički izlazio kao pobednik uz ukupnu gol razliku od 245:86 u korist beogradskog kluba. 

 
Poslednji duel pomenutih ekipa odigran je u Nišu  2. aprila ove godine, a Zvezda je slavila veoma ubedljivo sa 5:1. Aleksandar Katai je blistao na “Čairu” sa čak tri pogotka, dok su se u listu strelaca upisali još El Fardu Ben i Nenad Krstičić.

I danas na našem najvećem stadioni se očekuje trijumf lidera prvenstva, sve sem trijumfa predstavljalo bi veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (1)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)