OPROŠTAJ LEGENDE Kjelini poslednji put predvodi Juve na "Alijanc stadionu"

Novosti online

16. 05. 2022. u 08:05 >> 08:54

KRAJ jedne ere. Iskusni Italijan napušta klub u kojem je proveo 17 godina.

ОПРОШТАЈ ЛЕГЕНДЕ Кјелини последњи пут предводи Јуве на Алијанц стадиону

Foto: Profimedia

Fudbaleri Juventusa dočekaće Lacio na svom "Alijanc stadionu" u poslednjem meču 37. kola italijanske Serije A. Navijači "stare dame" večeras će se oprostiti od Paula Dibale i Đorđa Kjelinija koji napuštaju torinskog giganta na kraju sezonu.

Argentinac odlazi kao slobodan igrač, najbližije je najvećem rivalu Interu, ali taj posao daleko je od zvaničnog. Što se tiče dugogodišnjeg kapitena "bjankonera" i reprezentacije Italije, popularnom "King Kongu" najverovatnije sledi selidba u američki MLS. Stameni štoper je u dresu najtrofejnijeg kluba na "čizmi" odigrao čak 559 utakmica.

Vratimo se na sam duel. Juve je sigurno četvrti, a Lacio peti, što znači da mogu da igraju relaksirajući meč, ali su poslednjih godina izgradili poseban rivalitet.

Decembra 2019. ekipa Sergeja Milinkovića Savića je slavila sa 3:1 u finalu Superkupa Italije, posle čega nije nijednom.

U tom periodu tri pobede "stare dame", uz remi 1:1, ali Alegrijev tim je ranjen porazima od Đenove, odnosno Intera u finalu Kupa.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)