LIGA NACIJA: Sanjol preporodio Gruzijce

N. P.

12. 06. 2022. u 08:58 >> 08:59

NAŠA redakcija je za svoje čitaoce pripremila analizu meča 4. kola lige "C".

ЛИГА НАЦИЈА: Сањол препородио Грузијце

Profimedia

18 Gruzija - Bugarska


Bivši defanzivac Bajerna iz Minhena Vili Sanjol radi sjajan posao od kako je preuzeo reprezentaciju Gruzije. Vezao je tri uzastopne pobede ove sezone u Ligi nacija uz fantastičnu gol raziku 14:2. Fudbaleri francuskog stručnjaka su u prošlom kolu nadigrali Severnu Makedoniju na strani sa (3:0). Gruzijci sada imaju jedan remi i čak sedam pobeda na prethodnih osam utakmica u svim takmičenjima, lideri su na tabeli sa devet osvojenih bodova. Domaćin nema problema sa povređenim igračima tako da se očekuje isti sastav koji je savladao naše južne susede.


Bugari su u totalnom rasulu,  nemaju trijumf od starta takmičenja, nakon što su poraženi od današnjeg rivala sa (2:5), obrukali su se na gostovanju autsajderu Gibraltaru gde su odigrali nerešeno (1:1). Trenutno zauzimaju 3. mesto u grupi "4" lige "C" sa 2 osvojena boda. Selektora Georgija Ivanova najviše zabrinjava podatak da njegovi izabranici nisu pobedili na strani od 2018. godine. Goste može da raduje podatak da se u tim vraćaju vezni igrači Georgi Milanov i Kostadinov, dok će Filip Krastev verovatno ispasti iz konkurencije.


Gruzija je u sjajnoj formi i po prikazanim partijama favorit pred svojim navijačima. U minulom međusobnom duelu su nadigrali Bugarsku i savetujemo da odigrate čistog keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,65) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a