LIGA NACIJA: Turci nastavljaju dominaciju

N. P.

11. 06. 2022. u 09:58

NAŠA redakcija za svoje čitaoce analizira večerašnja dva meča grupe "C".

ЛИГА НАЦИЈА: Турци настављају доминацију

Foto: Profimedia

18 Farska Ostrva - Litvanija


Domaćin je prošle sezone odigrao fantastično i završio na prvom mestu grupe "D" ispred Malte, Letonije i Andore. Mećutim, ove godine u Ligi nacija ekipa Hakana Eriksona je zabeležila dva uzastopna poraza. Prvi na gostovanju Turskoj (4:0), da bi u prošlom kolu položili oružje pred reprezentacijom Luksemburga kod kuće (0:1). Jedini gol na utakmici je postigao Gerson Rodrigez iz penala u 74. minutu susreta.


Litvanija je takođe jako loše ušla u takmičenje, izgubila je u prva dva kola od Luksemburga (0:2), i Turske rezultatom 6:0. Fudbaleri Valdasa Ivanauskasa moraju da krenu sa boljim partijama jer ko izgubi u večerašnjem okršaju u Toršavnu biće glavni kandidat za selidbu u grupu "D". 


U prethodnom međusobnom duelu između reprezentacija slavila je Litvanija sa (2:1). U prethodna dva postignuto je ukupno šest pogodaka.

Mi savetujemo da odigrate duplu šansu na Farane za koje prognoziramo da neće izgubiti pred svojim navijačima.


NAŠ PREDLOG: 1X (kvota 1,35)

FOTO: N. Skenderija

20:45 Luksemburg - Turska 


Tim Luka Holca je fantastično startovao , ostvario je dve pobede u gostima nad Litvanijom i Farskim Ostrvima. Luksemburg jeste zaslužio pobedu u prošlom kolu u Toršavnu, igrao je bolji fudbal i stvarao više prilika pred golom. Domaćina sad očekuje najteži ispit, dolazi favorit grupe Turska koja je takođe eksplodirala ove sezone u Ligi nacija.


Izabranici Stefana Kunca su u 1. kolu savladali Farane kod kuće (4:0), da bi u poslednjem meču nadigrali Litvaniju na strani u pravoj goleadi (0:6). Turci po svaku cenu žele da se vrate u ligu "B" iz koje su ispali prošle godine gde su pružali jako blede partije. 


Domaćin nema problema sa povređenim igračima i nastupiće u najjačem sastavu. Što se tiče gostiju u tim se vraćaju odmbrambeni fudbaleri Čaglar Sojuncu i Merih Demiral.


Turska je savladala Luksemburg na prethodna tri međusobna susreta, apsolutni je favorit i savetujemo vam da odigrate čistu dvojku.


NAŠ PREDLOG: 2 (1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)