SEVER PROTIV JUGA: Spartak Subotica - Radnik Surdulica

Novosti online

15. 07. 2022. u 08:59 >> 09:02

DRUGO kolo Mocart bet Super lige Srbije.

СЕВЕР ПРОТИВ ЈУГА: Спартак Суботица - Радник Сурдулица

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri subotičkog Spartaka dočekaće Radnik u meču 2. kola Mocart bet Super lige Srbije. "Golubovi" u večerašnji duel ulaze nakon remija (1:1) u Lučanima na premijeri nove sezone, dok Surduličani stižu na sever države posle poraza od novosadske Mladosti na svom terenu (1:2). 

Spartak je u Lučanima stigao do prednosti u 40. minutu golom Luke Bijelovića, Mladost je do boda došla preko Milana Bojovića. Najbolji strelac u istoriji Super lige precizan je bio sa bele tačke u 70. minutu.

Deseti jul 2022. godine i meč sa Radnikom upisan je u anale Mladosti GAT iz Novog Sada, odigrana je prva utakmica u elitnom takmičenju, ali da ovaj datum bude podvučen crvenim postarali su se Milan Mirosavljev i Andrija Radulović.

Golovima u 16. i 55. minutu pomenuti tandem doneo je pobedu Novosađanima (2:1) nad Radnikom, na debiju ovog kluba u elitnom rangu takmičenja! Sa druge strane, kraj prošle sezone označio je i kraj serije Radnika od osam mečeva bez poraza u prvenstvu. Nepovezani, bezidejni, konfuzni, nisu se mogli ni nadati boljem ishodu.

Loši rezultati u pripremnom periodu očito nisu bili slučajnost i pred trenerom Lintom je mnogo posla. Neodustajanje sa igračem manje u samom finišu jedino je pozitivno sa ovog meča, u čemu mogu da potraže nadu za nastavak sezone…

Praktično, jedinu šansu koju je imao u poluvremenu bez udarca u okvir gola rivala, klub sa juga Srbije je dobio na poklon, kao posledicu nesigurnosti golmana i kapitena Mladosti Alekse Milojevića. U sedmom minutu Durnojić je iznudio, Subotić izveo korner, Milojeviću je čista lopta iskliznula iz ruku, ali Spasić se nije najbolje snašao i glavom je prebacio gol.

Radnik je savladao današnjeg rivala u prethodna dva međusobna susreta, ali... Kada se sve sabere, bolji utisak na premijeri je ostavio Spartak, te zbog toga malu prednost dajemo Subotičanima.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)