SVAKI BOD JE ZLATA VREDAN: Radnički i Mladost u borbi za prvi ovosezonski trijumf

Novosti online

17. 07. 2022. u 08:25 >> 12:34

UTAKMICA 2. kola Mocart bet Super lige Srbije.

СВАКИ БОД ЈЕ ЗЛАТА ВРЕДАН: Раднички и Младост у борби за први овосезонски тријумф

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog dočekaće lučansku Mladost na "Čika Dači" u meču 2. kola Mocart bet Super lige Srbije. Obe ekipe u ovaj meč ulaze nakon remija u premijernim utakmicama u novoj sezoni.

Radnički je uspeo da ostane neporažen u Lazarevcu iaoko je Kolubara imala blagu inicijativu tokom čitavom susreta. 

Sve iole vredno dogodilo se u prvih pola sata utakmice. Kolubara je prvu pravu priliku uspela da pretvori u vođstvo. Igrao se 16. minut, kada je posle odlično izvedenog prekida od strane Filipovića, mladi Cvetojević, inače bonus igrač u ekipi iz Lazarevca, iskoristio smušenu reakciju odbrane Radničkog 1923 i udarcem glavom sa pet metara smestio loptu iza leđa Stojana Lekovića.

Svega devet minuta bilo je potrebno Kragujevčanima da se oporave od početnog šoka i vrate rezultat u ravnotežu. Nemanja Tomić je još jednom pokazao kakav je majstor, prošao je po levoj strani kao na igrici, a potom "zavrnuo" loptu u srce peterca, gde je Kočović za trenutak uspeo da interveniše, ali je na njegovu nesreću lopta pala na nogu Damjanu Krajišniku, koji ne propušta priliku da debitantski nastup u dresu Radničkog ukrasi pogotkom.

Mladost je identičnim rezultatom remizirao sa subotičkim Spartakom na svom terenu. "Golubovi" su u Lučanima stigli do prednosti u 40. minutu golom Luke Bijelovića, Mladost je do boda došla preko Milana Bojovića. Najbolji strelac u istoriji Super lige precizan je bio sa bele tačke u 70. minutu.

Borba za opstanak se predviđa za obe ekipe, svaki bod biće dragocen u veoma dugoj i napornoj sezoni. U prethodnom međusobnom duelu videli smo meč bez golova.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili