GRADSKI DERBI U PRESTONICI: "Zeleni" apsolutni favoriti

N.P.

17. 07. 2022. u 08:29

VICEŠAMPION Estonije sastaje se sa Talinom Kalev u okviru 20. kola Meistrilige.

ГРАДСКИ ДЕРБИ У ПРЕСТОНИЦИ: Зелени апсолутни фаворити

Profimedia

Flora je eliminisana od Finskog SJK-a nakon produžetaka u 1. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Sad se okreću prvenstvu gde su u sjajnoj nizu, vezali su tri uzastopne pobede uz gol-razliku 9:2. Izabranici Hena Jurgena su trenutno na 2. mestu sa 50 bodova, jednim manje od lidera i najvećeg rivala Levadije.


Gosti nemaju trijumf u šampionatu na prethodne četiri utakmice, ostvarili su dva remija i isto toliko poraza. Zauzimaju 8. poziciju u Meistriligi sa 12 sakupljenih bodova, samo dva više od Legiona koji je u zoni ispadanja.


Domaćin je apsolutni favorit pred svojim navijačima i predlažemo da pokušate sa kombinacijom golova. Mi prognoziramo da će ih u današnjem okršaju u Talinu biti minimum četiri.


NAŠ PREDLOG: UG 4+ (kvota 1,55) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)