"ČUKA" NEMA VREMENA ZA ODMOR: "Brđanima" prijaju "golubovi"

N. P.

07. 08. 2022. u 12:12 >> 12:15

U MEČU 5. kola Super lige Srbije sastaju se Čukarički i Spartak iz Subotice.

ЧУКА НЕМА ВРЕМЕНА ЗА ОДМОР: Брђанима пријају голубови

FOTO: FK Čukarički

Izabranici Dušana Kerkeza su sredinom nedelje izgubili od Tventea (1:3), na stadionu Partizana u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Holanđani su u Beograd došli kao veliki favoriti i na nesreću "brđana" sve su to prezentovali na terenu. "Crveni" su bili brži, konkretniji, uigraniji tim i da nije bilo raspoloženog golmana Mićovića rezultat bi bio mnogo ubedljiviji.

Što se tiče Super lige domaćin je u odličnoj formi, vezao je tri uzastopne pobede nad Novim Pazarom, Napretkom i novosadskom Mladosti uz gol- razliku 5:1. Fudbaleri Čukaričkog nakon četiri odigrana kola zauzimaju treće mesto na tabeli sa devet osvojenih bodova.

Ekipa Spartaka igra odlično od početka prvenstva. Četa iskusnog trenera Slavka Petrovića ne zna za poraz, ostvarila je dva remija i isto toliko pobeda. Najsvežija je u prošlom kolu kod kuće protiv Voždovca (3:0). Strelci za "golubove" bili su Andrej Todorovski u 33. Nikola Srećković u 75. i Marko Obradović u 79. minutu susreta.

Subotičani se trenutno nalaze na 5. mestu u Super ligi sa osam osvojenih bodova uz gol-razliku 6:1. Gosti igraju u prilično ofanzivnoj formaciji 3-4-3, tako da nas svakako očekuje vrlo zanimljiv susret u Beogradu. 

Čukarički je savladao Spartak na prethodna tri međusobna duela izmeću dva tima. Poslednji susret je odigran je u Subotici 25. februara 2022. godine na kojem su "brđani" pobedili rezultatom 2:1. Strelci za Čuku su bili Asmir Kajević i Marko Rakonjac dok je utešni gol za "golubove" postigao Miloš Rošević.

Beogradska ekipa je izvukla pouke posle poraza od Tventea tako da pred svojim navijačima želi da se vrati na pobednički kolosek. Očekujemo novi trijumf domaćina i predlažemo da odigrate keca kvota je sasvim korektna.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,58)
 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)