"BRĐANIMA" PRIJA ŠUMADIJA: "Crveni đavoli" tri meča bez pobede

N. P.

15. 08. 2022. u 09:50

EKIPA Čukaričkog gostuje Radničkom iz Kragujevca u poslednjem susretu 6. kola Super lige Srbije.

БРЂАНИМА ПРИЈА ШУМАДИЈА: Црвени ђаволи три меча без победе

FOTO: FK Partizan

Popularni "crveni đavoli" na prethodnih pet utakmica u prvenstvu imaju učinak od jedne pobede, dva remija i isto toliko poraza. Prvi neuspeh se desio kod kuće protiv Vojvodine (2:0). Strelci za Novosađane bili su Veljko Simić u 63. i Filip Malbašić u 85. minutu susreta.

Drugi kiks domaćin je doživeo prošlog vikenda, na "Krovu" ga je savladao Voždovac rezultatom 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je napadač "zmajeva" Nikša Vujanović u 90. minutu meča.

Fudbaleri Radničkog trenutno zauzimaju 12. poziciju na tabeli sa pet osvojenih bodova uz gol-razliku 2:4. Uprava kluba je odradila sjajan posao, prodala je svog talentovanog golmana Ognjena Lukića u francuski Rems za 450.000 evra. Ekipa Dejana Joksimovića igra u formaciji 4-2-3-1, gde glavnu reč na sredini terena vodi iskusni Marko Mirić nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Foto: Printskrin Youtube


Čukarički ulazi u duel nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu konferencija od holandskog Tventea nakon dvomeča ukupnim rezultatom 7:2. "Brđani" su i pored velike želje i borbe ipak za klasu slabiji tim od popularnih "crvenih".

Izabranici Dušana Kerkeza od početka domaćeg šampionata imaju učinak od četiri pobede i samo jednog poraza u prvom kolu od TSC-a (4:1). Fudbaleri sa Banovog brda su od tog meča bili bolji od Novog Pazara (2:1), Napretka (1:0), Mladost GAT (2:0), i minulog vikenda savladali su na domaćem terenu spartak iz Subotice sa 2:0. Gosti su trenutno drugoplasirani tim u Super ligi Srbije sa 12 osvojenih bodova, tri manje od lidera i aktuelnog šampiona Crvene zvezde.

Čuka će u večerašnjem okršaju verovatno nastupiti u formaciji 4-2-3-1, gde je najistureniji napadač Mohamed Badamosi koji je ujedno i najbolji strelac ekipe.


Radnički je izgubio od večerašnjeg protivnika na svakom od prethodna četiri međusobna duela između dva kluba. Na poslednjih tri "crveni đavoli" nisu uspeli ni gol da postignu. Svakako očekujemo zanimljivu utakmicu na stadionu "Čika Dača" gde savetujemo da odigrate duplu šansu na Čukarički uz maksimum tri gola na meču.


NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,65)      

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)