ZAGREVANJE ZA ŽALGIRIS: "Orlovi" vraćaju dug sa kamatom

N.P.

22. 08. 2022. u 09:36

AKTUELNI šampion Bugarske Ludogorec gostuje Pirinu u poslednjem meču 7. kola Prve lige.

ЗАГРЕВАЊЕ ЗА ЖАЛГИРИС: Орлови враћају дуг са каматом

Profimedia

Popularni "orlovi" su sredinom nedelje savladali litvanski Žalgiris u Razgradu (1:0), u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Izabranici Antea Šimundže su neporaženi u prvenstvu. Nakon četiri odigrana susreta, gosti imaju tri pobede i jedan remi uz gol-razliku 12:2.


Domaćin je očajno startovao u novoj sezoni, nema trijumf nakon šest kola. Ekipa Krasimira Petrova ima učinak od dva remija i čak četiri poraza uz gol-razliku 4:8. 


Pirin je u minulom međusobnom duelu između dva kluba šokirao Ludogorec i pobedio ga u Razgradu rezultatom 5:3. Očekujemo da u večerašnjem okršaju u Blagoevgradu šampion vrati dug sa kamatom. Kvota na dvojku je mala i savetujemo da je pojačate golovima.

Za najhrabrije predlažemo da pokušaju sa prelazom.


NAŠ PREDLOG: 2&2-5 (kvota 1,60)
ZA NAJHRABRIJE: 1-2 (kvota 25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)