SMS I EKIPA DOČEKUJU FAVORITA ZA SKUDETO! Inter stiže u "Večni grad"

V.D.

26. 08. 2022. u 13:21

VEČERAS od 20.45 na "Olimpiku" se sastaju Lacio i Inter

СМС И ЕКИПА ДОЧЕКУЈУ ФАВОРИТА ЗА СКУДЕТО! Интер стиже у Вечни град

Foto: EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Već večeras ćemo videti jedan od dva derbija trećeg kola italijanske Serije A.

Prošlogodišnji vicešampion Inter, koji je ujedno i glavni kandidat za "skudeto", imaće teško gostovanje ekipi Lacija.

"Nebeskoplavi" se trenutno nalaze na osmoj poziciji sa četiri osvojena boda iz dve utakmice. 

U prvom kolu na "Olimpiku" smo videli jako čudan meč kada je gostovala Bolonja našeg Siniše Mihajlovića. Već u petom minutu golman Luis Masimiano je uhvatio loptu van kaznenog prostora i zaradio direktan crveni karton. Igrao se 37. minut kada je u kaznenom prostoru srušen napadač Bolonje Sansone nakon čega je dosuđen jedanaesterac. Siguran sa "bele tačke" bio je Marko Arnautović. 

Bolonja je imala sve u svojim rukama, ali je nesmotreni start štopera gostiju Adama Soumaroa i drugi žuti karton koji je zaradio vratio ekipu iz prestonice u igru.

Izjednačenje se dogodilo u 68. minutu kada je odbijena lopta slučajno pogodila iskusnog kapitena Bolonje Lorenca de Silvestrija i završila u golu. Nakon toga Lacio je igrao kao preporođen i 11 minuta kasnije stigao do totalnog preokreta. Strelac je bio Ćiro Imobile, na asistenciju srpskog reprezentativca Milinkovića-Savića.

U drugom kolu Lacio je gostovao srpskoj koloniji u Torinu i odigrao meč bez golova.

Vicešampion Inter trenutno zauzima drugu poziciju sa šest osvojenih bodova i gol-razlikom 5:1.

U prvom kolu gostovali su na jugu Italije neugodnom Lećeu čiji su otpor uspeli da slome tek u petom minutu sudijske nadoknade. Nakon pobede od 2:1 protiv novog prvoligaša u goste im je stigla Specija koju su rutinski savladali sa 3:0 na stadionu "Đuzepe Meaca".

Lacio će ovaj meč dočekati u punom sastavu, dok za Inter neće nastupiti dugo povređeni Dalbert i pojačanje iz Rome Mhitarijan koji je odigrao samo 34 minuta protiv Lećea.

Mečevi ove dve ekipe su uvek puni uzbuđenja, a zanimljivo je da su na prethodnih pet mečeva obe ekipe postigle bar po gol, a sličan scenario očekujemo i večeras u "večnom gradu".

Simone Inzagi protiv bivšeg tima ima trenutno skor 1:1, a sa Lautarom Martinezom i Lukakuom u timu je svakako favorit da taj skor popravi, ali neće mu biti lako protiv taktike iskusnog Sarija.

Mi ćemo se držati tradicije i prognozirati golove.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev