"BELI VITEZOVI" OTVARAJU ŠAMPANJAC: Zamalek igra za svoju dušu

N.P.

26. 08. 2022. u 12:40

VELIKAN iz Gize gostuje Al Masriju u pretposlednjem, 33. kolu egipatske Premijer lige.

БЕЛИ ВИТЕЗОВИ ОТВАРАЈУ ШАМПАЊАЦ: Замалек игра за своју душу

Foto: Profimedia

Zamalek je remijem u prošlom kolu sa Al Itihadom na domaćem terenu 1:1 uspeo da odbrani šampionsku titulu. Dva kola pre kraja prvenstva "beli vitezovi" imaju osam bodova više od drugoplasiranog Piramidsa. Ekipa Al Masrija je uspela da obezbedi opstanak u Premijer ligi. Domaćin je u poslednjem prvenstvenom duelu odigrao nerešeno sa Nacionalnom Bankom Egipta 2:2. Popularni "zeleni orlovi" se nalaze na desetom mestu na tabeli sa 37 osvojenih bodova, sedam manje ima El Guna koja se nalazi u zoni ispadanja. 


Domaćin je od šampiona izgubio u svakom od prethodnih pet međusobnih susreta između timova. Zamalek u večerašnjem okršaju u Port Saidu igra za svoju dušu, tako da savetujemo da pokušate sa kombinacijom golova.


NAŠ PREDLOG: UG 2-5 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024