ARSENAL BI KAO PROTIV TOTENHEMA: Bodo/Glimt kao predjelo pred Liverpul

Novosti online

06. 10. 2022. u 12:23

REZERVISTI dobijaju šansu.

АРСЕНАЛ БИ КАО ПРОТИВ ТОТЕНХЕМА: Бодо/Глимт као предјело пред Ливерпул

FOTO: EPA

Ekipa Arsenala želi da odličnu formu iz Premijer lige nastavi i u mečevima Lige Evrope, londonski klub niže pobede u engleskom prvensvtu, a poslednja je bila protiv velikog rivala Totenhema - 3:1. "Tobdžije" dočekuju Bodo/Glimt od 21.00 na svom "Emirejtsu" u meču grupe "A" pomenutog kontinentalnog takmičenja. Biće ovo odlična prilika za neke od rezervista da se dokažu španskom stučnjaku Mikelu Arteti.

Tandem vezista Tomas Parti - Granit Džaka je spušta i podizao ritam svih 90 minuta, Norvežanin Edegard je bio sjajan, na desnoj strani Martineli se sjajno dopunjavao sa Zinčenkom.I povrh svega, Arsenal je 75 od 90 minuta bio bolji rival od tima Antonija Kontea. I sasvim zasluženo stigao do treće uzastopne pobede na Emirejtsu nad najvećim rivalom.

Mogao je Arsenal da povede i mnogo ranije, jer je od prvog minuta igrao unapred. Međutim, sigurni smo da su navijači Arsenala prešli preko svih promašaja zbog majstorije Tomasa Partija. On je u 20 minutu sjajno isekao loptu, udarac sa 20 metara bio je van domašaja Huga Lorisa.

Imao je Totenhem svoje trenutke i znao je da je iskoristi, kao posle kontre kada je Magaljaneš neoprezno startovao na Rišarlisona. Dovoljno da Hari Kejn stigne do 100. pogotka na gostujućim terenima u karijeri. 

"Tobdžije" su pitanje pobednika rešile u drugom poluvremenu. Gabrije Žesus je pogodio za 2:1 u 49. minutu za veliko slavlje na tribinama, a onda je posao domaćinu znatno olakšan. Emerson Rojal je u 62. minutu dobio direktan crveni karton - Totenhem je ostao sa 10 igrača. Konačan rezultat postavio je Granit Džaka u 67. minutu udarcem sa 10-tak metara.

Bodo/Glimt ne blista kao ranijih godina. Šampionska titula u Norveškoj najverovatnije će pripasti Moldeu koji je ove sezone neprikosnoven. Ipak, u Ligi Evrope su neporaženi - savladan je Cirih, dok su u Ajndohvenu odoleli napadaima PSV-a.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)