VREME JE ZA PREKID POSTA! Jović najavio bolju formu protiv Hartsa

V.D.

17. 10. 2022. u 12:17

U poslednjem meču 10. kola italijanske Serija A sastaju se Leće i Fiorentina

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПРЕКИД ПОСТА! Јовић најавио бољу форму против Хартса

Foto: Profimedia

Novajlija u Seriji A u skladu sa ambicijama kluba igra solidno. Tim sa juga Italije se trenutno nalazi na 16. poziciji sa sedam osvojenih bodova. Uspeli su izabranici trenera Marka Baronija da izbore prvu pobedu pre tri kola na gostovanju Salernitani, a uz to imaju i četiri remija od kojih se izdvaja onaj na gostovanju lideru Napoliju. Bili su "đialorosi" blizu boda i u prvom kolu protiv Intera, ali je Denzel Damfries golom u 95. minutu doneo timu iz grada mode sva tri boda.

U prethodnom kolu Leće je hrabro odigrao u Rimu, izgubio sa 2:1, iako je igrao više od 50 minuta sa igračem manje.

Ekipa Fiorentine ima slabiji početak od očekivanog. Popularna "viola" se nalazi na za njih razočaravajućoj 14. poziciji sa devet osvojenih bodova. Ekipa iz Firence je slavila samo dva puta, dok je teren pognute glave napuštala čak četiri puta.

Luka Jović je stigao kao veliko pojačanje. Već u debiju je postigao gol u pobedi svog tima protiv Kremonezea rezultatom 3:2 i očekivalo se da će on i Fiorentina imati odličnu sezonu, ali za sada to nije slučaj. "Viola" je u narednih osam mečeva uspela da postigne još samo četiri gola, dok srpski reprezentativac nije bio strelac nijednog.

Što se tiče evropskih takmičenja, tu je situacija za Jovića i njegov tim malo bolja, ali ruku na srce, nalaze se u relativno lakoj grupi gde su im rivali Bašakšehir, RFS i Harts.

Upravo na poslednja dva meča protiv Hartsa Luka Jović je bio strelac na oba meča po jednom i njegova ekipa je upisala šest bodova i trenutno se nalazi na drugom mestu grupe iza turskog predstavnika sa ukupno sedam poena.

Nadaju se navijači da će taj gol pokrenuti srpskog napadača čiji golovi se željno iščekuju.

Domaći tim neće moći na ovom meču da računa na Mortena Hjulmanda koji je zaradio crveni karton protiv Rome, dok Vinćenco Italijano u timu neće imati dugo povređenog Gaetana Kastrovilija i Marokanca Amrabata koji ima parne kartone. Uz to neizvestan je i nastup Rikarda Sotila koji se još nije dovoljno oporavio od povrede. 

Tim naših Milenkovića, Terzića i Jovića je favorit na ovom meču, ali poznato je da se do bodova na jugu Italije ne dolazi tako lako.

Poslednji susret koji su večerašnji rivali odigrali na ovom stadionu pre tri sezone kada je Leće ispao iz elite završen je rezultatom 3:1 za Fiorentinu.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)